Tillbaka till förstasidan Välkommen till Rehabmodul AB

Tillbaka till katalogen

 

WiViK 3 | Extra tangentbord

Extra tangentbord till WiViK 3

Här nedan kan du ladda ner extra tangentbord till WiViK 3. Dom flesta av tangentborden är identiska med motsvarande tangentbord för WiViK 2-SWE, men ett par av tangentborden har dock anpassats så att de inkluderar funktioner som är nya för WiViK3. Om du har synpunkter på något av dessa tangentbord, eller vill bidra med ett eget tangentbord, kontakta oss.

Instruktioner

  1. Klicka på en av länkarna nedan för att ladda ner önskat tangentbord. Observera att tangentborden är komprimerade i ZIP-arkiv. För att packa upp ett ZIP-arkiv behöver du ett program som t ex 7-Zip, WinRAR eller WinZip.
  2. När du har laddat ner ett ZIP-arkiv, lägg arkivet i en tom mapp och dubbelklicka sedan på ZIP-arkivet för den ska packas upp.
  3. Se dokumentet Läs mig.txt i respektive arkiv för mer information.

Ladda ner  Storlek  Beskrivning
COLORS-W3.zip  1K  Anpassade färger i WiViK3. Klistra in denna färgtabell i WIVIK3.INI filen som ligger i Windows-mappen, så använder WiViK3 samma färgtabell som WiViK2.
exempel.zip  7K  5 exempeltangentbord från WiViK bruksanvisningen Avancerade Funktioner. Dessa tangentbord är i "färdigt" skick.
internet.zip  3K  Ett makrotangentbord för användning tillsammans med Internet Explorer. Utformat av Robert Lindberg, Rehabmodul AB.
raknehaftet.zip  2K  Ett makrotangentbord för användning tillsammans med programmet Räknehäftet från SIH. Tangentbordet är utformat av Marie Kantermo och Ulla Ekeberg, DAHJM dataresurscenter.
ase-swe.zip  3K Ett anpassat tangentbord med bl a extra tangenter för ordändelser. Baserat på standardtangentbordet SWEDISH.KBP. Tangentbordet är utformat av Åse Rambrink, HI.

 

WiViK 3 | Extra tangentbord

 


© Rehabmodul AB. WiViK® är ett registrerat varumärke för Bloorview MacMillan Rehabilitation Centre.