Tillbaka till förstasidan Välkommen till Rehabmodul AB

Tillbaka till katalogen

 

WiViK 2-SWE | Tillbehör | Extra tangentbord

Extra tangentbord till WiViK 2-SWE

Här nedan kan du ladda ner extra tangentbord till WiViK 2-SWE. Har du synpunkter på något av dessa tangentbord, eller vill bidra med ett eget tangentbord, kontakta oss.

Instruktioner

  1. Klicka på en av länkarna nedan för att ladda ner önskat tangentbord. Observera att tangentborden är komprimerade i ZIP-arkiv. För att packa upp ett ZIP-arkiv behöver du ett program som t ex 7-Zip, WinRAR eller WinZip.
  2. När du har laddat ner ett ZIP-arkiv, lägg arkivet i en tom mapp och dubbelklicka sedan på ZIP-arkivet för den ska packas upp.
  3. Se dokumentet Läs mig.txt i respektive arkiv för mer information.

Ladda ner  Storlek  Beskrivning
exempel.zip  16K  4 exempel tangentbord från WiViK2 bruksanvisningen Avancerade Funktioner. Dessa tangentbord är i "färdigt" skick.
internet.zip  2K  Ett makro tangentbord för användning tillsammans med Internet Explorer. Utformat av Robert Lindberg, Rehabmodul AB.
raknehaftet.zip  2K  Ett makro tangentbord för användning tillsammans med programmet Räknehäftet från SIH. Tangentbordet är utformat av Marie Kantermo och Ulla Ekeberg, DAHJM dataresurscenter.
ase-swe.zip  3K Ett anpassat tangentbord för WiViK2 med bl a extra tangenter för ord-ändelser. Baserat på standardtangentbordet SWEDISH.KBP. Tangentbordet är utformat av Åse Rambrink, HI.

 

WiViK 2-SWE | Tillbehör | Extra tangentbord

 


© Rehabmodul AB. WiViK® är ett registrerat varumärke för Bloorview MacMillan Rehabilitation Centre.